Csíky Antal
ALFA TÜKÖR

Aktualitások
Ezen az oldalon a szakmai rovatokba tekinthet bele a Kedves Olvasó, több téma szerint rendszerezve.

A lenti felhívás kapcsán érdeklődő Hölgy/Úr jelentkezését az elérhetőségeimen várom.

 

Szakmai rovatok

Asszisztenst keresek!

  • Munkaprofilom, tevékenységi köröm:

1.Pedagógia (tanulási módszerek a memorizálási és felelési teljesítmény javítására: rögzítés módosult tudatállapotban, számonkérésnél a debilizáló szorongás, pánik-blokk megelőzése, illetve oldása; előadás, ankét, tanfolyam és egyéni foglalkozás /tanítás, gyógyítás/ e kérdéskörben.

2. Pszichológia (gyermek-, klinikai és munkapszichológia) és alternatív gyógyítás (együtt is: HIT), főleg: autogén tréning, abuzusok és függőségek kezelése (alkohol-, gyógy- és/vagy kábítószer, stb.), aura- és csakra-diagnózis és -terápia, ergonómia, ezotéria, grafológia, hipnoterápia, idegi eredetű zavarok, tünetek és betegségek, KIP, NLP, szexológia, tanácsadás (alakformálás, életvezetés, pálya- és párválasztás, táplálkozás).

3. Az állapotfelmérés és a tevékenység végzése során különböző eszközök és berendezések alkalmazása (agytréner, bioindikátor, bioptron, csi-gép, hegyikristály, japántapasz, lenyó-mobil, stresssz-kontroller, tens-készülék).

4. Fenti témakörökből cikkek, tanulmányok, könyvek írása és kiadása.

5. Versek, elbeszélések, regények írása és kiadása szakkönyvben és/vagy önálló szépirodalmi kötetekben.

  • A kért szervezőmunka területei:

1. A könyveim, CD-im, video- és hangkazettáim eljuttatása a terjesztőkhöz a fővárosban, vidéken és külföldön (magyarajkúak között és angol nyelvterületen).

2. Cikkeim, tanulmányaim elhelyezése ezotérikus és egyéb folyóiratokban, heti- és napilapokban.

3. Rendszeres, tematikus közszereplés, közreműködés szervezése központi és kereskedelmi tévé- és rádióműsorokban (fővárosi, kerületi és vidéki műsorokban is).

4. Előadások, ankétok és főleg autogén tréning-, valamint ön- és partnerismereti tanfolyamok, 2-4 napos menedzserképzők szervezése cégeknél, intézményeknél (közép- és felsőfokú oktatásban is).

5. Író-olvasó találkozók, szerzői estek, irodalmi matinék szervezése a fővárosban, vidéken és külföldön a magyarajkú lakosság körében.

6. Mecénások, szponzorok és az általam kiadandó könyvekben hirdetést elhelyezők felkutatása.